over ons
Waar creativiteit samenkomt met flexibiliteit

Ingewikkelde marketingtermen en snelle web ontwikkelingen. Niet om bij te houden toch? Laat ons dat dan voor je doen! Wij bouwen knallende web oplossingen. Zodat jij er online altijd sterk voor staat! Wij maken het niet ingewikkelder dan het is en denken met je mee.

4.9

/5

4.9/5

Jouw visie, onze missie

Dit is hoe we ons ding doen.

Twee creatieve, eerlijke en toegewijde zzp’ers die er energie van krijgen om bedrijven te ontzorgen. En dan het liefst op een effectieve en originele manier. 

Wij worden er blij van om oplossingen te bedenken die niet moeilijker zijn dan nodig is. Het glas is bij ons half vol, wij denken met je mee en zien altijd mogelijkheden. Waar nodig: out of the box. Samen halen we nog meer uit jouw online aanwezigheid.

Ons beter leren kennen?

Ruimdenkend

Wij zien geen problemen, wel uitdagingen. En laten we daar nou net van houden. Er is altijd wel een manier, soms vind je de oplossing alleen buiten de box.

Leermomenten

Wij houden van feedback, want met vallen en opstaan komen we pas écht bij het beste eindresultaat. En voor minder doen we het niet.

We houden het simpel

Misschien ken je het wel: van die veel te ingewikkelde websites, waar slechts een paar mensen iets van begrijpen. Dat vinden wij niet praktisch. Bij Maaqt staan we voor oplossingen die intuïtief en toegankelijk zijn.

Webdesign & content

Wij (Jens en Marijn) hebben Maaqt opgericht om onze krachten te bundelen. Jens is technisch sterk en kan de mooiste websites ontwikkelen. Terwijl Marijn creatief is en handig is met taal. Daarin zagen wij een mooie combinatie. Het samenwerken binnen Maaqt geeft ons de kans om meer uit onszelf te halen. Door elkaars visie constant aan te vullen en kritisch te blijven, halen wij de beste resultaten naar boven.

Bij Maaqt begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en we nemen de tijd om onze klanten en hun doelen beter te leren kennen voordat we aan een project beginnen. 

Achter de schermen

Jens Wiegman

Jens

De mogelijk maker

Wat maaqt jens

- Webdesigner & Bouwer
- Engineer
- SEO specialist
- Leergierig & nieuwsgierig
- Een echte doener
- Van data word ik blij
Marijn Kamps

Marijn

De marketing tovenaar

Wat maaqt Marijn

- SEO specialist
- Tekstschrijver
- Gestructueerd
- Probleemoplossend
- Een echte denker
- Van creatieve oplossingen word ik blij

Enkele van onze samenwerkingen

Onze klanten

wij werken voor:

Lorem ipsum dolor sit orot amet, conse ctetur adip scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultricies aliq luam off kool or taka ekolor.

Laat ons het mogelijk maken.

Heb jij een project waar wij ons in vast kunnen bijten? Laat het ons weten! Onze handen jeuken om te kijken wat wij mogelijk kunnen Maaqen.

Bel ons

Mail

Maak een bel afspraak