SEO mogelijk.

Doeltreffende content waarmee zichtbaarheid groeit

Laat jouw bedrijf groeien met organische zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij helpen je met strategie en uitvoering. Zodat je:

Geen poespas maar een duidelijke aanpak

4.9

/5

4.9/5
zoekmachine optimalisatie

Wie wil dat niet?

Jouw website bovenaan

Bij ons krijg je geen saaie, ingewikkelde aanpak voor zoekmachine optimalisatie, maar een aanpak die écht werkt. 

Om dit te bereiken doen wij een grondige SEO analyse en ontwikkelen we een strategie. Het uitvoeren en monitoren kun je ook aan ons overlaten. Net waar behoefte aan is!

MAAQT

vindbaar.

Grondige SEO Analyse

Onze SEO-optimalisatie begint met een diepgaande analyse. We stellen de verbeterpunten vast en zetten dat om naar een strategie. 

MAAQT

blijvend.

Monitoring & Verbetering

We blijven monitoren, zodat je altijd up-to-date bent en blijft scoren bij zoekmachines.

MAAQT

Topscoorder.

Doelgerichte optimalisaties

Jouw website voorzien we van technische aanpassingen en doeltreffende content. Zo ben je snel up-to-speed met SEO. 

Bedrijven die jou voorgingen

Nog niet onvertuigd?

Wat onze klanten zeggen

"Ons bedrijf maakt gebruik van het schrijven van teksten door MAAQT. Erg tevreden! Marijn schrijft de teksten vlot en netjes. Fijne samenwerking en communicatie, wij zijn blij! "
" Fijn om met Jens te werken. Voert de opdrachten voor de website en analyses uit met een goede kwaliteit. Ook erg fijn in de communicatie. Reageert snel op belletjes, mailtjes en berichten. 5 sterren meer dan verdient. "
" Super service, heeft veel kennis van zaken en past deze snel toe. Vandaag een probleem is morgen opgelost. Dit werkt voor ons als snel groeiende start-up zeer fijn. Kortom een echte aanrader! "
" Pssst... dit is echt een gouden tip voor elke ondernemer of bedrijf die aan het groeien is of gaat... In eerste instantie heeft Marijn mij geholpen met zowel mijn LinkedIn als website content neer te zetten met hoge kwaliteit. Maar vervolgens heeft ze mij ook kunnen ondersteunen bij de volgende stappen die ik wilde zetten: van SEO analyses, strategie en uitvoering tot het reviewen van mijn e-book. En daar kwam ook Jens om de hoek kijken. Hij heeft geholpen bij zowel het design van het e-book als bij de wat meer technische kant van mijn website bijhouden en uitbouwen. Samen zijn ze enorm aanvullend in MAAQT, waardoor ik lekker ontzorgd wordt. Als we acties afspreken, kan ik dat echt met een gerust hart los laten. MAAQT denkt mee, ontzorgt en helpt mijn organisatie groeien. Echt wat ik nodig heb om "aan" mijn bedrijf te bouwen, in plaats van "in" mijn bedrijf te werken. Eigenlijk is MAAQT wat elke ondernemer nodig heeft ;). "
Erik van Buuren
Process Simplicity
" Prima Maa(q)twerk Onze nieuwe site ziet er strak uit en draait optimaal. Communicatie is snel en eigen ideeën worden probleemloos geintegreerd.. "

Meer over SEO

Wat is zoekmachine optimalisatie?

SEO, of zoekmachine optimalisatie, is een manier om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Dit doe je door je website te verbeteren op technische aspecten en kritisch te zijn op content. Je kunt bijvoorbeeld  de inhoud en structuur aanpassen op basis van zoekwoorden die mensen gebruiken. Het idee is dat je zo hoger in zoekresultaten van Google en andere zoekmachines, waardoor mensen je makkelijker vinden. En als bonus: krijgt je website door SEO een betere gebruikerservaring. Kortom, SEO is de manier om je online zichtbaarheid te verbeteren en je verkoop te verhogen.

Waarom is SEO belangrijk?

Heb je een website? Dan wil je natuurlijk dat mensen jouw website vinden. Tegenwoordig zijn zoekmachines, zoals Google, the way to go. Daarom is SEO zo belangrijk. Het zorgt ervoor dat je website hoger rankt in de zoekresultaten, waardoor mensen je makkelijker vinden. Bovendien is het goed voor zoekmachines als gebruikers. Zoekmachines willen graag een prettige en waardevolle ervaring bieden en door goed te werken aan je SEO verbetert je dat automatisch. Dus, als je serieus bent over je online aanwezigheid, investeer dan zeker in SEO!

Zoekmachine optimalisatie SEO

MAAQT Antwoorden mogelijk

Meest gestelde vragen

Het doel van zoekmachine optimalisatie, of SEO, is om je website beter vindbaar te maken bij zoekmachines. Hierdoor komen mensen je makkelijker tegen als ze online zoeken naar producten en diensten die jij aanbiedt. En door je website beter vindbaar te maken, trek je meer verkeer en groei je je online zichtbaarheid. Maar het is niet alleen belangrijk voor zoekmachines, door te werken aan je SEO verbetert je ook de ervaring voor gebruikers op je website. Kortom, het doel van SEO is om je website beter vindbaar te maken en tegelijkertijd de ervaring te verbeteren voor zowel zoekmachines als gebruikers.

De kosten voor zoekmachine optimalisatie, of SEO, kunnen variëren. Het hangt af van de grootte en complexiteit van je website, de mate waarin je website al geoptimaliseerd is en de ambitie die je hebt. Sommige bedrijven doen het zelf en investeren alleen in tools, terwijl andere bedrijven het uitbesteden aan specialisten. Het is belangrijk om te onthouden dat goedkope oplossingen niet altijd de beste resultaten opleveren en dat investering in SEO op de lange termijn kan leiden tot meer verkeer, grotere online zichtbaarheid en groei van je bedrijf. Kortom, de kosten voor SEO kunnen variëren en het is belangrijk om een afgewogen beslissing te maken. Laat ons hierin adviseren: Contact

De eerste stap in het zoekmachine optimalisatie proces is altijd een grondige analyse. Hierdoor krijg je inzicht in wat er goed en minder goed gaat op je website. Je ziet waar je kunt verbeteren en hoe je beter vindbaar kunt worden bij zoekmachines. De analyse geeft richting aan de verdere stappen in het SEO-proces en zorgt ervoor dat je gericht aan de slag kunt. Kortom, als je begint met SEO, dan is de eerste stap altijd een grondige analyse voor inzicht en richting. Meer weten over SEO-analyse. Bekijk ons artikel: Wat is SEO analyse en hoe kan ik me website erdoor laten groeien.

SEO en SEA, dat klinkt misschien hetzelfde, maar het zijn twee verschillende dingen. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en richt zich op het verbeteren van de vindbaarheid van je website bij zoekmachines, zonder te betalen voor advertenties. SEA staat voor zoekmachine advertising en richt zich op het kopen van advertenties bij zoekmachines. Kortom, SEO richt zich op het verbeteren van de organische vindbaarheid, terwijl SEA zich richt op het kopen van betaalde advertenties. Beide zijn belangrijk, maar hebben een andere aanpak en doel.

Erachter komen wat we voor jou
kunnen betekenen?

Bel ons

Mail

Maak een bel afspraak