WordPress website laten maken

Bereik een groter publiek

Maak jouw bedrijf online zichtbaar

Bereik jouw doelgroep

Een goede website. Dat is een krachtig instrument om jouw bedrijf online zichtbaar te maken en een groter publiek te bereiken. Het biedt de mogelijkheid om informatie over jouw producten of diensten te delen. Met een goed ontworpen en functionele website kun je jouw doelgroep bereiken en interactie opzoeken.

Door het gebruik van zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing en social media kun je jouw online zichtbaarheid verbeteren en jouw doelgroep bereiken. Hierdoor kom je hoger in zoekmachineresultaten te staan en kun je jouw bedrijf presenteren aan een groter publiek.

Verhoog jouw verkoop

Wil jij een wordpress website laten maken? Dan kan dat helpen om de verkoop van jouw bedrijf te verhogen en online zichtbaarheid te verbeteren. Hoe? Daar vertellen we je hieronder meer over. 

Website laten maken kosten.

Wij maken alle websites op maat. Wij houden rekening met jouw behoeften, jouw doel & budget. De prijzen die hier staan zijn daarom een richtlijn. Wij gaan graag met je in gesprek.

Starter

een worpress website voor de online starter.
599
399 Vanaf
 • 3 pagina's:
  Home, Over ons & Contact
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • in huisstijl

Groeier

voor wie bovenaan wilt staan
999
899 Vanaf
 • 6 pagina's
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • Stockfoto's
 • SEO optimalisatie
 • in huisstijl
Meest gekozen

Online held

wie er het maximale uit wilt halen
1599
1499 Vanaf
 • 6 Unieke pagina's
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • Stockfoto's
 • SEO Optimalisatie
 • in Huisstijl + design
 • Google analytics & Search console

WordPress website laten maken

Wat houdt het in ?

Een WordPress website laten maken houdt in dat er een website wordt gebouwd op het WordPress platform. Dit platform biedt veel functionaliteiten en is gebruiksvriendelijk, waardoor het de meest populaire keuze is voor het laten maken van een website. 

Bij Maaqt een wordpress website laten maken betekent:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpt jouw website hoger te ranken in zoekresultaten. Dat leidt tot meer verkeer en potentiële conversies. Bijvoorbeeld door het gebruik van relevante keywords, het optimaliseren van de website snelheid en het verbeteren van de gebruikerservaring. Zo kan jouw website beter gevonden worden door zoekmachinegebruikers en dus aanzetten tot conversie. Maaqt kent de geheimen van google en weet hoe jij bovenaan in google kunt komen.

Meer over zoekmachine optimalisatie weten? Lees onze artikel

Een conversie gerichte website is een website die specifiek is ontworpen en ontwikkeld om bezoekers te overtuigen tot actie te komen, zoals het invullen van een formulier, het aanschaffen van een product of het abonneren op een nieuwsbrief. Hiertegenover staat een normale website, die meestal is gericht op het presenteren van informatie of het verstrekken van producten of diensten, maar niet per se is ontworpen om conversies te bewerkstelligen.

Een conversie gerichte website is gericht op het verhogen van de conversieratio, door middel van het aanbieden van een heldere en overtuigende boodschap, een gebruiksvriendelijke interface en een aantrekkelijk ontwerp. Deze website maakt gebruik van designprincipes, zoals duidelijke call-to-actions, het plaatsen van social proof en het bieden van gerichte aanbiedingen, om bezoekers aan te moedigen tot actie.

Om te bepalen wat voor jouw bedrijf de juiste aanpak is, hangt het af van uw doelen en de aard van uw product of dienst. Een conversie gerichte website kan zinvol zijn als je op zoek bent naar een verhoging van het aantal conversies, terwijl een normale website wellicht beter aansluit bij jouw doelen als jouw belangrijkste doel is om informatie te delen.

Het bepalen van de juiste doelgroep is een belangrijk aspect bij het inrichten van een website. Het inzicht in de achtergrond, interesses en verwachtingen van jouw doelgroep helpt je bij het bepalen van de juiste inhoud, tone-of-voice en het ontwerp van jouw website. Door jouw website op deze manier in te richten, kun je jouw bezoekers aanspreken en hen helpen de informatie te vinden waarnaar ze op zoek zijn.

De inrichting van jouw website moet helder en overzichtelijk zijn, zodat bezoekers snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Dit betekent bijvoorbeeld dat de navigatie eenvoudig te gebruiken is en dat de teksten op de website helder en begrijpelijk zijn. Daarnaast moet het ontwerp aantrekkelijk en professioneel overkomen, passend bij het merk en de doelgroep.

Het is belangrijk om te realiseren dat de wensen en verwachtingen van jouw doelgroep kunnen verschillen en dat het daarom zinvol is om jouw website aan te passen aan deze specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld door het aanbieden van gerichte aanbiedingen, het gebruik van beelden en kleuren die aansluiten bij de interesses van de doelgroep of het verstrekken van informatie die specifiek relevant is voor deze groep.

In het kort, door jouw website aan te passen aan jouw doelgroep, kun je de bezoekers aanspreken, hen helpen de informatie te vinden waarnaar ze op zoek zijn en hen overtuigen tot actie.

Een van de manieren om erachter te komen waar jouw doelgroep op zoekt is een zoekwoorden analyse

Bij het laten maken van een WordPress website hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wij bieden transparantie en duidelijkheid in onze prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Onze offerte is inclusief alle kosten en je hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen extra’s of opgelopen kosten tijdens het ontwikkelproces.

Inhoud wissel

1.

Definieer je doel

Bepaal wat je precies wilt bereiken met jouw website en wat jouw belangrijkste doelgroep is. 

2.

Ontwerp

Samen gaan we kijken naar hoe jouw droom website eruit ziet. Laat vervolgens ons de magie doen.

3.

Inhoud

Samen maken we een plan voor de inhoud van jouw website, waaronder teksten, afbeeldingen en video’s. Eventueel kunnen wij je hierin volledig ontzorgen

4.

Ontwikkeling & oplevering

Binnen max twee weken hebben wij al het eerste concept af. Wanneer je helemaal tevreden bent zetten wij de website live

WordPress website laten maken

1, 2, 3, 4 jouw wordpress website is hier

Wij maken maatwerk websites voor zowel de kleine zzp’er als de mkb’er. 

Wij hebben de oplossingen

Wat wij voor je kunnen doen

Tekst schrijven (SEO)

Wil jij effectieve content? En weet je niet precies hoe je dit SEO-technisch aanpakt? Wij kunnen je daarmee helpen

E-learning oplossingen

Ga je stappen zetten naar een digitale leeromgeving? Wij kunnen je helpen

Google vindbaarheid (SEO)

Wil je hoger in google komen? Wij kennen de trucs en kunnen die direct voor je toepassen

Meest gestelde vragen

Wij hebben het antwoord

Een website laten maken hoeft geen grote investering te zijn. Belangrijk is om het doel van je website te bepalen, wat een website voor jouw bedrijf kan betekenen en met welk budget je dit wilt gaan bereiken.  Bij Maaqt bieden wij oplossingen voor elk budget. Van starter tot groot mkb. Ons doel is om jou naar het volgende niveau te tillen

Integreer sociale media in jouw website en marketingstrategie om jouw bereik te vergroten en interactie met jouw doelgroep te verbeteren. Deel jouw website en content via sociale media en bevorder zo de zichtbaarheid.

Houd uw website up-to-date en verbeter deze continu door gebruik te maken van analytische gegevens en op basis hiervan jouw website en content aan te passen.

Meet de prestaties van de website regelmatig met behulp van tools zoals Google Analytics. Pas de website en marketingstrategie aan op basis van deze gegevens.

Zorg voor een gebruiksvriendelijke en responsieve website op mobiele apparaten, aangezien steeds meer mensen via hun mobiele telefoon zoeken.

Om uw doelgroep en doelen te bepalen, is het belangrijk om uw bedrijfsdoelen en doelgroep te analyseren. Bepaal wie uw ideale klant is en wat zijn of haar behoeften en wensen zijn. Deze informatie zal u helpen bij het bepalen van de juiste functionaliteiten en content voor uw website.

Zoekwoordonderzoek is een belangrijk onderdeel van het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines. Gebruik tools zoals Google Keyword Planner om te bepalen welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt om informatie te vinden over producten of diensten. Verwerk deze zoekwoorden op de juiste manier in website en content.

Technische optimalisatie is belangrijk voor een goede ranking in zoekmachines. Zorg ervoor dat jouw website technisch correct is opgebouwd en voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines, zoals het optimaliseren van laadtijd, het toevoegen van meta-beschrijvingen en titel-tags en het toevoegen van een sitemap.

Kwalitatieve, relevante en unieke content is de basis van een goede ranking in zoekmachines. Zorg ervoor dat deze content is geoptimaliseerd voor zoekmachines en regelmatig wordt geüpdatet.

Verkrijgen van kwalitatieve backlinks verbetert autoriteit bij zoekmachines en verhoogt jouw ranking. Vraag aan relevante websites of ze een link naar jouw website willen plaatsen.

WordPress website laten maken?