Website mogelijk.

Niet zomaar een website, maar een digitale parel

WordPress website laten maken. Met MAAQT aan je zijde betover je niet alleen je klanten. Onze websites zijn conversiegericht en SEO-geoptimaliseerd.

4.9

/5

4.9/5

Van idee tot uitvoering

Laat jouw bedrijf groeien

Uiteindelijk heeft een website één groot doel: nieuwe klanten aantrekken. Het is essentieel om bezoekers van de juiste informatie te voorzien, hen te overtuigen en aan te zetten tot actie.

Dit klinkt simpel, maar het is in de praktijk een behoorlijke uitdaging. Daar helpen wij graag bij! Wij bouwen aantrekkelijke én effectieve websites. 

MAAQT

voorzet.

Een website voor elke speler

Ben jij een startende ondernemer of wil je veel zelf doen? Wij bouwen voor jou een budget website of zetten de basis neer. Wij geven je de handvatten om te groeien. “Iemand helpen groeien”

MAAQT

blijvend.

Monitoring & Verbetering

We blijven monitoren, zodat je altijd up-to-date bent en blijft scoren bij zoekmachines. “Aan de hand van trackers zien we hoe jou klanten reageren waarmee we jou website kunnen optimaliseren.”

MAAQT

Topscoorder.

Complete website op maat

Met MAAQT ben je verzekerd van meer dan alleen een partij die een vernieuwde website online zet. We denken op strategisch niveau met je mee en werken samen aan het behalen van het allerbeste resultaat.

Bedrijven die jou voorgingen

Maaqt website mogelijk goudA

WordPress website laten maken

Ons stappenplan

Om tot een succesvolle website te komen zijn er aantal stappen die we gaan volgen. Maar als eerste krijg jij toegang tot een online omgeving waarin je precies kan bijhouden hoe het ervoor staat met je website. Ook kan je hier makkelijk vinden wat we van jou nodig hebben. Nodig in deze omgeving gerust meerdere mensen uit. Zo blijft het project overzichtelijk voor jou en ons. Wel zo fijn. Wil je meer weten. Bel ons gerust, we leggen het hele proces graag aan je uit. 

1.

In een persoonlijk gespreken gaan we jouw wensen, eisen en doelen bespreken. Wij maken vervolgens een website strategie die hierbij aansluit. Nadat we dit samen besproken hebben gaan we naar stap 2.

2.

We horen graag hoe jouw bedrijf werkt en waarom jullie de beste zijn. Daarnaast willen we vooral jullie klant leren kennen. Naast een gesprek met jullie hierover doen we ook een zoekwoorden onderzoek. Zo weten we wat er speelt en hoe we nieuwe klanten kunnen interesseren.

3.

Dit is waarin wij uitblinken. Een unieke website die past bij jouw bedrijf en klanten binnenhaalt. Nadat we een design gemaakt hebben en hierin jouw feedback verwerkt hebben gaan we de slag. 

4.

We gaan beginnen met bouwen. Dit doen we op onze eigen server zodat jouw huidige website altijd online blijft. Je krijgt van ons een unieke URL: Jouwbedrijf.maaqtwebsite.nl waarop je realtime de voortgang kan volgen. Nadat we alle feedback verwerkt hebben en jij helemaal tevreden bent. 

5.

Ben jij helemaal tevreden en staan alle puntjes op de i. Dan gaan we de website live zetten. Laat de nieuwe klanten maar binnen stromen.

6.

Een website laten maken voor jou bedrijf kan een veeleisende taak zijn in een soms al druk leven. Wij begrijpen daarom dat je iets kan vergeten of dat er teksten veranderd moeten worden. Dit is geen probleem. Nadat de website online staat heb jij nog 1 maand de tijd om kosteloos wijzigingen door te voeren. 

Nog niet overtuigd?

Wat onze klanten zeggen

" Fijn om met Jens te werken. Voert de opdrachten voor de website en analyses uit met een goede kwaliteit. Ook erg fijn in de communicatie. Reageert snel op belletjes, mailtjes en berichten. 5 sterren meer dan verdient. "
" Super service, heeft veel kennis van zaken en past deze snel toe. Vandaag een probleem is morgen opgelost. Dit werkt voor ons als snel groeiende start-up zeer fijn. Kortom een echte aanrader! "
" Pssst... dit is echt een gouden tip voor elke ondernemer of bedrijf die aan het groeien is of gaat... In eerste instantie heeft Marijn mij geholpen met zowel mijn LinkedIn als website content neer te zetten met hoge kwaliteit. Maar vervolgens heeft ze mij ook kunnen ondersteunen bij de volgende stappen die ik wilde zetten: van SEO analyses, strategie en uitvoering tot het reviewen van mijn e-book. En daar kwam ook Jens om de hoek kijken. Hij heeft geholpen bij zowel het design van het e-book als bij de wat meer technische kant van mijn website bijhouden en uitbouwen. Samen zijn ze enorm aanvullend in MAAQT, waardoor ik lekker ontzorgd wordt. Als we acties afspreken, kan ik dat echt met een gerust hart los laten. MAAQT denkt mee, ontzorgt en helpt mijn organisatie groeien. Echt wat ik nodig heb om "aan" mijn bedrijf te bouwen, in plaats van "in" mijn bedrijf te werken. Eigenlijk is MAAQT wat elke ondernemer nodig heeft ;). "
Erik van Buuren
Process Simplicity
" Prima Maa(q)twerk Onze nieuwe site ziet er strak uit en draait optimaal. Communicatie is snel en eigen ideeën worden probleemloos geintegreerd.. "

Website laten maken kosten.

Wij maken alle websites op maat. Wij houden rekening met jouw behoeften, jouw doel & budget. De prijzen die hier staan zijn daarom een richtlijn. Wij gaan graag met je in gesprek.

Starter

een worpress website voor de online starter.
599
399 Vanaf
 • 3 pagina's:
  Home, Over ons & Contact
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • in huisstijl

Groeier

voor wie bovenaan wilt staan
999
899 Vanaf
 • 6 pagina's
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • Stockfoto's
 • SEO optimalisatie
 • in huisstijl
Meest gekozen

Online held

wie er het maximale uit wilt halen
1599
1499 Vanaf
 • 6 Unieke pagina's
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • Stockfoto's
 • SEO Optimalisatie
 • in Huisstijl + design
 • Google analytics & Search console

WordPress website laten maken

Wat houdt het in ?

Een WordPress website laten maken houdt in dat er een website wordt gebouwd op het WordPress platform. Dit platform biedt veel functionaliteiten en is gebruiksvriendelijk, waardoor het de meest populaire keuze is voor het laten maken van een website. 

Bij Maaqt een wordpress website laten maken betekent:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpt jouw website hoger te ranken in zoekresultaten. Dat leidt tot meer verkeer en potentiële conversies. Bijvoorbeeld door het gebruik van relevante keywords, het optimaliseren van de website snelheid en het verbeteren van de gebruikerservaring. Zo kan jouw website beter gevonden worden door zoekmachinegebruikers en dus aanzetten tot conversie. Maaqt kent de geheimen van google en weet hoe jij bovenaan in google kunt komen.

Meer over zoekmachine optimalisatie weten? Lees onze artikel

Een conversie gerichte website is een website die specifiek is ontworpen en ontwikkeld om bezoekers te overtuigen tot actie te komen, zoals het invullen van een formulier, het aanschaffen van een product of het abonneren op een nieuwsbrief. Hiertegenover staat een normale website, die meestal is gericht op het presenteren van informatie of het verstrekken van producten of diensten, maar niet per se is ontworpen om conversies te bewerkstelligen.

Een conversie gerichte website is gericht op het verhogen van de conversieratio, door middel van het aanbieden van een heldere en overtuigende boodschap, een gebruiksvriendelijke interface en een aantrekkelijk ontwerp. Deze website maakt gebruik van designprincipes, zoals duidelijke call-to-actions, het plaatsen van social proof en het bieden van gerichte aanbiedingen, om bezoekers aan te moedigen tot actie.

Om te bepalen wat voor jouw bedrijf de juiste aanpak is, hangt het af van uw doelen en de aard van uw product of dienst. Een conversie gerichte website kan zinvol zijn als je op zoek bent naar een verhoging van het aantal conversies, terwijl een normale website wellicht beter aansluit bij jouw doelen als jouw belangrijkste doel is om informatie te delen.

Het bepalen van de juiste doelgroep is een belangrijk aspect bij het inrichten van een website. Het inzicht in de achtergrond, interesses en verwachtingen van jouw doelgroep helpt je bij het bepalen van de juiste inhoud, tone-of-voice en het ontwerp van jouw website. Door jouw website op deze manier in te richten, kun je jouw bezoekers aanspreken en hen helpen de informatie te vinden waarnaar ze op zoek zijn.

De inrichting van jouw website moet helder en overzichtelijk zijn, zodat bezoekers snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Dit betekent bijvoorbeeld dat de navigatie eenvoudig te gebruiken is en dat de teksten op de website helder en begrijpelijk zijn. Daarnaast moet het ontwerp aantrekkelijk en professioneel overkomen, passend bij het merk en de doelgroep.

Het is belangrijk om te realiseren dat de wensen en verwachtingen van jouw doelgroep kunnen verschillen en dat het daarom zinvol is om jouw website aan te passen aan deze specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld door het aanbieden van gerichte aanbiedingen, het gebruik van beelden en kleuren die aansluiten bij de interesses van de doelgroep of het verstrekken van informatie die specifiek relevant is voor deze groep.

In het kort, door jouw website aan te passen aan jouw doelgroep, kun je de bezoekers aanspreken, hen helpen de informatie te vinden waarnaar ze op zoek zijn en hen overtuigen tot actie.

Een van de manieren om erachter te komen waar jouw doelgroep op zoekt is een zoekwoorden analyse

Bij het laten maken van een WordPress website hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wij bieden transparantie en duidelijkheid in onze prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Onze offerte is inclusief alle kosten en je hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen extra’s of opgelopen kosten tijdens het ontwikkelproces.

Meest gestelde vragen

Wij hebben het antwoord

Een website laten maken hoeft geen grote investering te zijn. Belangrijk is om het doel van je website te bepalen, wat een website voor jouw bedrijf kan betekenen en met welk budget je dit wilt gaan bereiken.  Bij Maaqt bieden wij oplossingen voor elk budget. Van starter tot groot mkb. Ons doel is om jou naar het volgende niveau te tillen

Integreer sociale media in jouw website en marketingstrategie om jouw bereik te vergroten en interactie met jouw doelgroep te verbeteren. Deel jouw website en content via sociale media en bevorder zo de zichtbaarheid.

Houd uw website up-to-date en verbeter deze continu door gebruik te maken van analytische gegevens en op basis hiervan jouw website en content aan te passen.

Meet de prestaties van de website regelmatig met behulp van tools zoals Google Analytics. Pas de website en marketingstrategie aan op basis van deze gegevens.

Zorg voor een gebruiksvriendelijke en responsieve website op mobiele apparaten, aangezien steeds meer mensen via hun mobiele telefoon zoeken.

Om uw doelgroep en doelen te bepalen, is het belangrijk om uw bedrijfsdoelen en doelgroep te analyseren. Bepaal wie uw ideale klant is en wat zijn of haar behoeften en wensen zijn. Deze informatie zal u helpen bij het bepalen van de juiste functionaliteiten en content voor uw website.

Zoekwoordonderzoek is een belangrijk onderdeel van het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines. Gebruik tools zoals Google Keyword Planner om te bepalen welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt om informatie te vinden over producten of diensten. Verwerk deze zoekwoorden op de juiste manier in website en content.

Technische optimalisatie is belangrijk voor een goede ranking in zoekmachines. Zorg ervoor dat jouw website technisch correct is opgebouwd en voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines, zoals het optimaliseren van laadtijd, het toevoegen van meta-beschrijvingen en titel-tags en het toevoegen van een sitemap.

Kwalitatieve, relevante en unieke content is de basis van een goede ranking in zoekmachines. Zorg ervoor dat deze content is geoptimaliseerd voor zoekmachines en regelmatig wordt geüpdatet.

Verkrijgen van kwalitatieve backlinks verbetert autoriteit bij zoekmachines en verhoogt jouw ranking. Vraag aan relevante websites of ze een link naar jouw website willen plaatsen.

No Code , No Worries

Wij zijn gek op tools

Wij zijn gek op tools waarmee we bedrijfsprocessen kunnen automatiseren om ervoor te zorgen dat jij je kan richten op groeien. Wij zoeken voor jou de juiste tools, afgestemd op jouw bedrijfsgrote. Een groot misverstand hierin is dat deze altijd geld kosten. Wij gerbruiken tools die meegroeien met jouw behoefte. En het mooiste van alles is dat het No Code is. Na het instellen kan iedereen in je bedrijf het overnemen. No Worries.

Wij werken elke dag met de juiste tools. Welke dat zijn? Hieronder vind je er een paar en dan zijn we vast een paar vergeten. We leren elkE dag bij

Laat ons het mogelijk maken

Heb jij een project waar wij ons in vast kunnen bijten? Laat het ons weten! Onze handen jeuken om te kijken wat wij mogelijk kunnen Maaqen.

Bel ons

Mail

Maak een bel afspraak