Copywriting.

Professionele woordentovenaars

Wij bieden bewezen effectieve SEO teksten aan en kunnen je helpen een SEO strategie op te stellen. Wij schrijven en herschrijven jouw teksten. Zo vergroot je jouw bereik en trek je doelgericht meer klanten aan. 

4.9

/5

4.9/5

Genereer meer relevant verkeer

Hoger scoren in zoekmachines?

Waarom worstelen met zoekwoorden, contentstrategieën en SEO-optimalisatie, als je dit aan ons kunt overlaten? Wij schrijven de meest effectieve teksten en kennen de kneepjes van het vak. Alles om van jouw bedrijf het stralende middelpunt in zoekmachines te maken. 

MAAQT

Strategie

Expertise

Wij weten als de beste hoe Google achter de schermen werkt. Om hoger te scoren in zoekmachines ontwikkelen wij jouw SEO strategie en schrijven wij effectieve content.

MAAQT

kwaliteit

Schrijven & Herschrijven

Wil jij effectieve SEO teksten op jouw website plaatsen? Goed idee! Wij helpen je graag bij het schrijven en herschrijven. 

Bedrijven die jou voorgingen

Seo tekst kosten

SEO strategie

Effectieve SEO begint bij een strategie. Wij helpen je met een SEO analyse, concurrentieonderzoek en concrete strategie.  

Herschrijven

Heb jij al teksten geschreven maar wil je dat het SEO geoptimaliseerd wordt? Of ben je geen taalsoldaat? Laat jouw teksten herschrijven

0,05
Per woord
 •  

Schrijven

Wil jij teksten op jouw website plaatsen om meer relevant verkeer te genereren? Wij zitten klaar achter ons toetsenbord om je te helpen! 

0,08
Per woord
 •  

Nog niet overtuigd?

Wat onze klanten zeggen

"Ons bedrijf maakt gebruik van het schrijven van teksten door MAAQT. Erg tevreden! Marijn schrijft de teksten vlot en netjes. Fijne samenwerking en communicatie, wij zijn blij! "
" Pssst... dit is echt een gouden tip voor elke ondernemer of bedrijf die aan het groeien is of gaat... In eerste instantie heeft Marijn mij geholpen met zowel mijn LinkedIn als website content neer te zetten met hoge kwaliteit. Maar vervolgens heeft ze mij ook kunnen ondersteunen bij de volgende stappen die ik wilde zetten: van SEO analyses, strategie en uitvoering tot het reviewen van mijn e-book. En daar kwam ook Jens om de hoek kijken. Hij heeft geholpen bij zowel het design van het e-book als bij de wat meer technische kant van mijn website bijhouden en uitbouwen. Samen zijn ze enorm aanvullend in MAAQT, waardoor ik lekker ontzorgd wordt. Als we acties afspreken, kan ik dat echt met een gerust hart los laten. MAAQT denkt mee, ontzorgt en helpt mijn organisatie groeien. Echt wat ik nodig heb om "aan" mijn bedrijf te bouwen, in plaats van "in" mijn bedrijf te werken. Eigenlijk is MAAQT wat elke ondernemer nodig heeft ;). "
Erik van Buuren
Process Simplicity

Meer over SEO teksten

Hoe SEO teksten conversie verhogen

  1. Relevantie: Staan er op jouw website genoeg gerichte en relevante SEO-teksten? Dan spreekt jouw website de bezoekers aan die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Die bezoekers gaan eerder over op conversie.  
  2. Vertrouwen: Hoogwaardige SEO-teksten wekken het vertrouwen van websitebezoekers.  Dit komt doordat de teksten informatief zijn en bezoekers overtuigen van jouw expertise.  
  3. Navigatie: Goed geoptimaliseerde SEO-teksten helpen om de navigatie op jouw website te verbeteren. Dit maakt het voor bezoekers makkelijker om de informatie te vinden die ze zoeken, waardoor ze eerder geneigd zijn tot conversie.
  4. Call-to-Action: Door het opnemen van een duidelijke call-to-action in SEO-teksten, spoor je bezoekers aan om een specifieke actie uit te voeren.  Bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling of het aanvragen van een offerte.
  5. Zoekwoorden: Het gebruiken van de juiste zoekwoorden zorgt ervoor dat je meer verkeer genereert. Je rankt hoger in Google. Op die manier trek je de doelgroep aan die je voor ogen hebt. 

 

Seo teksten conversie

Meest gestelde vragen

Wij hebben het antwoord

SEO teksten zijn belangrijk voor bedrijven omdat ze ervoor zorgen dat hun website beter vindbaar is in zoekmachines, waardoor ze een groter publiek kunnen bereiken en hun online zichtbaarheid kunnen verbeteren. Hierdoor kunnen bedrijven meer leads genereren, meer verkoop realiseren en uiteindelijk meer winst maken.

Je kunt jouw SEO-teksten uitbesteden om ervoor te zorgen dat de teksten optimaal zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit kan leiden tot een hogere zoekmachine ranking en meer gericht verkeer naar jouw website. Bovendien kun je door het uitbesteden van SEO-teksten tijd en middelen besparen die je kunt besteden aan andere belangrijke taken voor jouw bedrijf.

Je kunt bepalen of SEO-teksten goed zijn geoptimaliseerd door te kijken naar factoren zoals zoekwoorden, meta-beschrijvingen, header tags, interne en externe links en de kwaliteit van de inhoud. Als je niet zeker weet of jouw teksten optimaal zijn, kun je overwegen om een expert in te schakelen om jouw teksten te analyseren en te verbeteren.

Laat ons het mogelijk maken.

Heb jij een project waar wij ons in vast kunnen bijten? Laat het ons weten! Onze handen jeuken om te kijken wat wij mogelijk kunnen Maaqen.

Bel ons

Mail

Maak een bel afspraak