SEO Teksten

Met een mooie en goed werkende website ben je er nog niet. Een goede zoekmachine vindbaarheid is essentieel voor online succes. Daar komt SEO om de hoek kijken, oftewel: Search Engine Optimization. Want waar blijven anders alle websitebezoekers? Wij bieden een bewezen effectieve SEO teksten aan en kunnen je helpen een SEO strategie op te stellen. Zo vergroot je jouw bereik en trek je doelgericht meer klanten aan. 

Niet zomaar teksten

Genereer meer relevant verkeer

Expertise

Wij weten als de beste hoe Google als zoekmachine achter de schermen werkt. Google maakt gebruik van oneindig veel ranking factoren die bepalen hoe hoog jij in de zoekresultaten komt te staan. Wij helpen je graag met het opstellen van een SEO strategie en schrijven compleet geoptimaliseerde teksten, zodat jij hoger scoort en relevante klanten aantrekt!

Bespaar tijd

Wil jij effectieve SEO teksten op jouw website plaatsen? Goed idee! Je merkt waarschijnlijk al snel dat het schrijven van SEO-teksten tijdrovend is en veel research en analyse vereist. Door SEO-teksten uit te besteden, kunt je je richten op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. 

Seo tekst kosten

Laat jij het schrijven van de SEO teksten graag over aan een professional? Dan is dat de eerste stap naar meer verkeer en conversies op de lange termijn. Maak van jouw bedrijf online een stralend middelpunt!

SEO strategie

Effectieve SEO begint bij een strategie. Een SEO strategie helpt je tactische stappen te zetten, zodat je jouw doelgroep bereikt. Wij denken graag met je mee en bieden hiervoor:

 • een concurrentieonderzoek;
 • een zoekwoordenanalyse, en;
 • een content stappenplan. 

Herschrijven

Heb jij al teksten geschreven maar wil je dat het SEO geoptimaliseerd wordt? Of ben je geen taalsoldaat? Laat jouw teksten dan herschrijven

0,03 Per woord
 •  

Schrijven

Wil jij teksten op jouw website plaatsen om meer relevant verkeer te genereren? Wij zitten klaar achter ons toetsenbord om je te helpen! 

0,06 Per woord
 •  

Niet zomaar teksten

Hoe SEO Teksten conversie verhogen

 

  1. Relevantie: Staan er op jouw website genoeg gerichte en relevante SEO-teksten? Dan spreekt jouw website de bezoekers aan die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Die bezoekers gaan eerder over op conversie.  
  2. Vertrouwen: Hoogwaardige SEO-teksten wekken het vertrouwen van websitebezoekers.  Dit komt doordat de teksten informatief zijn en bezoekers overtuigen van jouw expertise.  
  3. Navigatie: Goed geoptimaliseerde SEO-teksten helpen om de navigatie op jouw website te verbeteren. Dit maakt het voor bezoekers makkelijker om de informatie te vinden die ze zoeken, waardoor ze eerder geneigd zijn tot conversie.
  4. Call-to-Action: Door het opnemen van een duidelijke call-to-action in SEO-teksten, spoor je bezoekers aan om een specifieke actie uit te voeren.  Bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling of het aanvragen van een offerte.
  5. Zoekwoorden: Het gebruiken van de juiste zoekwoorden zorgt ervoor dat je meer verkeer genereert. Je rankt hoger in Google. Op die manier trek je de doelgroep aan die je voor ogen hebt. 

 

Over het algemeen verhogen goed geoptimaliseerde SEO-teksten de kans op conversie door relevantie, vertrouwen, verbeterde navigatie, effectieve calls-to-action en gericht zoekwoordengebruik. Het is daarom belangrijk om te investeren in hoogwaardige SEO-teksten als je jouw conversies wilt verhogen.

Wij hebben de oplossingen

Wat kunnen we voor je doen

Tekst schrijven (SEO)

Wil jij content creëren? Maar heb je niet de know-how over je dit SEO technisch aanpakt. Wij kunnen je helpen!

E-learning oplossingen

Wil je de stap zetten naar een digitale leeromgeving? Laat ons met je meedenken.

Google vindbaarheid (SEO)

Hoger in google komen? Wij kennen de trucs en kunnen ze direct voor je toepassen.

Meest gestelde vragen

Wij hebben het antwoord

SEO teksten zijn belangrijk voor bedrijven omdat ze ervoor zorgen dat hun website beter vindbaar is in zoekmachines, waardoor ze een groter publiek kunnen bereiken en hun online zichtbaarheid kunnen verbeteren. Hierdoor kunnen bedrijven meer leads genereren, meer verkoop realiseren en uiteindelijk meer winst maken.

 De kosten voor SEO-teksten kunnen variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Bij ons betaal je 0,03 cent per woord voor het herschrijven & 0,05 cent per woord voor het volledig schrijven + bedenken . Het is belangrijk om te onthouden dat investeringen in goede SEO-teksten op de lange termijn kunnen leiden tot meer verkeer en een hogere conversie-rate, wat op termijn oplevert. In tegenstelling tot SEA, heb je bij SEO niet te maken met kosten per klik.

Je kunt jouw SEO-teksten uitbesteden om ervoor te zorgen dat de teksten optimaal zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit kan leiden tot een hogere zoekmachine ranking en meer gericht verkeer naar jouw website. Bovendien kun je door het uitbesteden van SEO-teksten tijd en middelen besparen die je kunt besteden aan andere belangrijke taken voor jouw bedrijf.

Je kunt bepalen of SEO-teksten goed zijn geoptimaliseerd door te kijken naar factoren zoals zoekwoorden, meta-beschrijvingen, header tags, interne en externe links en de kwaliteit van de inhoud. Als je niet zeker weet of jouw teksten optimaal zijn, kun je overwegen om een expert in te schakelen om jouw teksten te analyseren en te verbeteren.

SEO teksten richten zich op het delen van informatie en het aantrekken van klanten. Dat doe je door de juiste zoekwoorden te gebruiken, die gerelateerd zijn aan het onderwerp van de website. Dit zorgt ervoor dat zoekmachines de website beter begrijpen en deze hoger in de zoekresultaten weergeven.

Dit zoek je uit met een zoekwoorden analyse. Hiervoor bestaan speciale tools. Vaak wordt er ook gekozen voor een concurrentieanalyse, zodat bepaald kan worden welke zoekwoorden voor jouw bedrijf relevant zijn. 

Dit is afhankelijk van je eigen kennis en ervaring met SEO en contentcreatie. Als je weet hoe je SEO-vriendelijke teksten moet schrijven en de tijd en middelen hebt om dit zelf te doen, dan is dat een goede optie. Als je echter niet bekend bent met SEO en contentcreatie, of als je geen tijd of middelen hebt om dit zelf te doen, dan is het uitbesteden aan een professioneel bureau een betere optie. Een professioneel bureau heeft de kennis en ervaring om hoogwaardige SEO-teksten te schrijven die jouw website beter vindbaar maken in zoekmachines.

SEO teksten zijn webpagina’s of blogberichten die zijn geschreven met het doel beter te ranken in zoekmachines zoals Google. Ze bevatten specifieke zoekwoorden die relevant zijn voor het onderwerp van de pagina en helpen zoekmachines begrijpen waarover de pagina gaat. Hierdoor kunnen ze beter gerankt worden en dus gemakkelijker gevonden worden door gebruikers van zoekmachines.

Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks verbetert jouw autoriteit bij zoekmachines en verhoogt jouw ranking. Vraag aan relevante websites of ze een link naar jouw website willen plaatsen.

SEO Teksten nodig?

Wil jij het verkeer op je website vergroten & je conversie doen toenemen?