WordPress Specialist

Een echte wordpress specialist

MaaQT jouw bedrijf online zichtbaar

Kleine beurt?

De meeste bedrijven kiezen voor een WordPress website omdat deze makkelijk te onderhouden is. Onze WordPress Specialist richt jouw website zo in dat de kind de was kan doen.

Bereik jouw doelgroep

WordPress is zoekmachinevriendelijk en onze worpress sepcialist zorgt ervoor dat jouw website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op deze manier wordt jouw website beter vindbaar voor potentiele klanten.

Verhoog jouw verkoop

Een MaaQt wordpress specialist zorgt ervoor dat jouw website conversie gericht is.  Door het plaatsen van slimme marketing en snelle CTA’s zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf groeit.  Meer weten over hoe een wordpress specialist jouw bedrijf kan laten groeien. Lees dan meer hierover.

Website kosten Door MaaQt WordPress specialist

Een wordpress specialist bouwt jouw website volledig op maat. Hiermee houden we rekening met jouw doel, behoeften en budget. We adviseren alleen dat wat je echt nodig hebt. Deze prijzen zijn daarom vooral een richtlijn. voor offerte neem altijd contact op met ons.

Starter

een worpress website voor de online starter.
599
399 Vanaf
 • 3 pagina's:
  Home, Over ons & Contact
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • in huisstijl

Groeier

voor wie bovenaan wilt staan
999
899 Vanaf
 • 6 pagina's
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • Stockfoto's
 • SEO optimalisatie
 • in huisstijl
Meest gekozen

Online held

wie er het maximale uit wilt halen
1599
1499 Vanaf
 • 6 Unieke pagina's
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • Stockfoto's
 • SEO Optimalisatie
 • in Huisstijl + design
 • Google analytics & Search console

Een website laten maken door een Maaqt WordPress specialist

Hoe gaan we te werk?

Het leuke aan WordPress is dat het aanpasbaar is aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een persoonlijke blog wilt starten of een bedrijf wilt opzetten, met WordPress kun je alles maken wat je wilt. Bovendien is het ook nog eens zoekmachinevriendelijk, wat betekent dat je website beter vindbaar is wanneer mensen op zoek zijn naar informatie die vergelijkbaar is met de jouwe.

We gaan samen aan de tafel zitten om elkaar beter te leren kennen. Maar ook vooral je bedrijf & welk doel je wil behalen met je website.

Nu we jouw doelen besproken hebben en idee van jouw bedrijf hebben gaan we dit omzetten in een plan & doelstellingen.

Nu wordt het echt leuk. In deze fase gaat jouw website al vorm krijgen. We bouwen jou website op onze eigen beveiligde server, waar alleen jij toegang tot hebt. Zo kan je live het ontwerpproces volgen van jouw website. 

Hebben we eenmaal een website waarover jij tevreden bent qua ontwerp. Dan gaan we over naar de optimalisatie fase. Onze WordPress specialist gaat jouw website nu optimaliseren. Zo zorgt die ervoor dat jouw website snel is op alle telefoons en dat die zoekmachine geoptimaliseerd is.

Onze WordPress specialist heeft je website af en kan na toestemming van jouw live gezet worden. Laat de klanten maar komen!!

1.

Dat is Slim

De WordPress specialist van MAaqt heeft alle specifieke kennis en ervaring op het gebeid van wordpress. Hiermee kan Maaqt jouw de meest efficiente & voordeligste oplossing aanbieden.

2.

Maatpak

WordPress is een zeer flexibel & eenvoudig te beheren platform. Een Maaqt wordpress specialist MaaQt hier gebruik van en zet dit om in naar iets wat jij begrijpt en volledig op maat is.

3.

Net dat beetje extra

Is er hulp nodig? Dan zijn de MaaQt Specialisten er snel bij. Bij ons is de Support inbegrepen en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.  

4.

We houden het simpel

Geen moeilijke termen, valse beloftes of langdurige trajecten. Wij weten wat we kunnen, luisteren naar wat jij wilt en zetten dat om in een WordPress website

Waarom eigenlijk ?

MaaQt wordpress specialist.

Wij maken maatwerk websites voor zowel de kleine zzp’er als de mkb’er. 

Wat kan onze wordpress specialist nog meer

Andere talenten

Tekst schrijven (SEO)

Wil jij effectieve content? En weet je niet precies hoe je dit SEO-technisch aanpakt? Wij kunnen je daarmee helpen

E-learning oplossingen

Ga je stappen zetten naar een digitale leeromgeving? Wij kunnen je helpen

Google vindbaarheid (SEO)

Wil je hoger in google komen? Wij kennen de trucs en kunnen die direct voor je toepassen

Onze wordpress specialist heeft het antwoord

Meest gestelde vragen

Een website laten maken hoeft geen grote investering te zijn. Belangrijk is om het doel van je website te bepalen, wat een website voor jouw bedrijf kan betekenen en met welk budget je dit wilt gaan bereiken.  Bij Maaqt bieden wij oplossingen voor elk budget. Van starter tot groot mkb. Ons doel is om jou naar het volgende niveau te tillen

Integreer sociale media in jouw website en marketingstrategie om jouw bereik te vergroten en interactie met jouw doelgroep te verbeteren. Deel jouw website en content via sociale media en bevorder zo de zichtbaarheid.

Houd uw website up-to-date en verbeter deze continu door gebruik te maken van analytische gegevens en op basis hiervan jouw website en content aan te passen.

Meet de prestaties van de website regelmatig met behulp van tools zoals Google Analytics. Pas de website en marketingstrategie aan op basis van deze gegevens.

Zorg voor een gebruiksvriendelijke en responsieve website op mobiele apparaten, aangezien steeds meer mensen via hun mobiele telefoon zoeken.

Om uw doelgroep en doelen te bepalen, is het belangrijk om uw bedrijfsdoelen en doelgroep te analyseren. Bepaal wie uw ideale klant is en wat zijn of haar behoeften en wensen zijn. Deze informatie zal u helpen bij het bepalen van de juiste functionaliteiten en content voor uw website.

Zoekwoordonderzoek is een belangrijk onderdeel van het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines. Gebruik tools zoals Google Keyword Planner om te bepalen welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt om informatie te vinden over producten of diensten. Verwerk deze zoekwoorden op de juiste manier in website en content.

Technische optimalisatie is belangrijk voor een goede ranking in zoekmachines. Zorg ervoor dat jouw website technisch correct is opgebouwd en voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines, zoals het optimaliseren van laadtijd, het toevoegen van meta-beschrijvingen en titel-tags en het toevoegen van een sitemap.

Kwalitatieve, relevante en unieke content is de basis van een goede ranking in zoekmachines. Zorg ervoor dat deze content is geoptimaliseerd voor zoekmachines en regelmatig wordt geüpdatet.

Verkrijgen van kwalitatieve backlinks verbetert autoriteit bij zoekmachines en verhoogt jouw ranking. Vraag aan relevante websites of ze een link naar jouw website willen plaatsen.

Website laten maken door onze wordpress specialist?