Website laten maken Rotterdam

Bereik een groter publiek buiten Rotterdam

Uw website laten maken in Rotterdam

Bereik je doelgroep

Een website laten maken in Rotterdam met WordPress is een krachtig instrument om uw bedrijf online zichtbaar te maken en een groter publiek te bereiken. Het biedt u de mogelijkheid om informatie over uw producten of diensten te delen en uw bedrijf op een effectieve manier te presenteren. Met een goed ontworpen en functionele website laten maken in Rotterdam kunt u uw doelgroep bereiken en interactie met hen hebben.

Door het gebruik van zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing en social media kunt u uw online zichtbaarheid verbeteren en uw doelgroep bereiken. Hierdoor komt u hoger in zoekmachineresultaten te staan en kunt u uw bedrijf presenteren aan een groter publiek door middel van het laten maken van uw website in Rotterdam.

Verhoog je verkoop met jouw website in Rotterdam

Een wordpress website laten maken in Rotterdam kan helpen om de verkoop van uw bedrijf te verhogen door het verbeteren van de online zichtbaarheid en interactie met uw doelgroep. Hieronder staan enkele manieren waarop een website in Rotterdam uw verkoop kan verhogen:

Website laten maken Rotterdam kosten.

Bij het laten maken van een website in Rotterdam hoeft u zich geen zorgen te maken over verrassende kosten. Onze prijzen zijn transparant en duidelijk, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij geloven in een eerlijke en open aanpak.

Starter

een website laten maken Rotterdam voor de online starter.
599
399 Vanaf
 • 3 unieke pagina's:
  Home, Over ons & Contact
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • in huisstijl

Groeier

voor wie bovenaan wilt staan
999
899 Vanaf
 • 6 unieke pagina's
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • Stockfoto's
 • SEO optimalisatie
 • in huisstijl
Meest gekozen

Online held

wie het maximale eruit wilt halen
1599
1499 Vanaf
 • 8 Unieke pagina's
 • Domeinnaam
 • 1 jaar hosting
 • Stockfoto's
 • SEO Optimalisatie
 • in Huisstijl + design
 • Google analytics & Search console

Website laten maken Rotterdam

Wat houdt het in ?

Een WordPress website laten maken in Rotterdam houdt in dat er een website wordt gebouwd op het WordPress platform. Dit platform biedt veel functionaliteiten en is gebruiksvriendelijk, waardoor het de meest populaire keuze is voor het laten maken van een website. 

Bij Maaqt een website laten maken in Rotterdam:

Laten maken van een website in Rotterdam met zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpt om hoger te ranken in zoekresultaten, wat leidt tot meer verkeer en potentiële conversies. Dit kan worden bereikt door het gebruik van relevante keywords, het optimaliseren van de website snelheid en het verbeteren van de gebruikerservaring. Hierdoor kan uw website beter gevonden worden door zoekmachinegebruikers en dus leiden tot conversies. Maaqt kent de geheimen van Google en weet hoe u bovenaan in Google kunt ranken.

Wil je meer weten over zoekmachineoptimalisatie bij het laten maken van uw website in Rotterdam? Lees ons artikel

Uw website laten maken in Rotterdam gericht op conversies? Onze ervaren ontwikkelaars ontwerpen en ontwikkelen conversie gerichte websites die specifiek zijn gericht op het overtuigen van bezoekers om tot actie over te gaan, zoals het invullen van een formulier, het aanschaffen van een product of het abonneren op een nieuwsbrief. Met heldere en overtuigende boodschappen, een gebruiksvriendelijke interface en aantrekkelijk ontwerp verhogen ze uw conversieratio. Laat ons u helpen met het creëren van uw conversie gerichte website in Rotterdam.

Het bepalen van de juiste doelgroep is cruciaal bij het laten maken van een website in Rotterdam. Door inzicht te krijgen in de achtergrond, interesses en verwachtingen van de doelgroep, kun je bepalen wat de inhoud, toon en ontwerp van de website moeten zijn om hen aan te spreken. De website moet helder, overzichtelijk en aantrekkelijk zijn, met eenvoudig te gebruiken navigatie en begrijpelijke tekst. Het is belangrijk om de website aan te passen aan de specifieke doelgroep door bijv. gerichte aanbiedingen te doen, beelden en kleuren te gebruiken die aansluiten bij hun interesses of specifieke informatie te bieden. Om te ontdekken wat jouw doelgroep zoekt, kun je een zoekwoorden analyse uitvoeren bij het laten maken van je website in Rotterdam  

Bij het laten maken van een website in rotterdam hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wij bieden transparantie en duidelijkheid in onze prijzen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Onze offerte is inclusief alle kosten en u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen extra’s of opgelopen kosten tijdens het ontwikkelproces.

Wij geloven in een eerlijke en transparante aanpak, en daarom bieden wij u altijd een duidelijke en gedetailleerde offerte voordat we aan de slag gaan. Hierin staan alle kosten vermeld, inclusief de kosten voor ontwikkeling, design en hosting. U krijgt precies wat u betaalt, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Wil je jouw website zo snel als mogelijk online hebben. Wij kunnen uw website laten maken in Rotterdam binnen 2 weken online hebben.

1.

Definieer je doel

Bepaal wat u precies wilt bereiken met uw website en wat uw belangrijkste doelgroep is. 

2.

Ontwerp

Samen met jou gaan we kijken naar hoe jouw droom website in Rotterdam eruit ziet. Laat vervolgens ons de magie doen.

3.

Inhoud

Samen maken we plan voor de inhoud van uw website, waaronder teksten, afbeeldingen en video’s. Eventueel kunnen wij jou hierin volledig ontzorgen

4.

Ontwikkeling & oplevering

Binnen max twee weken hebben wij al het eerste concept voor u klaar. Wanneer u helemaal tevreden bent zetten wij de website live.

Website laten maken Rotterdam

1, 2, 3, 4 je wordpress website is hier

Wij maken maatwerk websites voor zowel de kleine zzp’er als de mkb’er. Wij zorgen ervoor

Wij hebben de oplossingen voor jouw website laten maken Rotterdam

Wat kunnen we voor je doen

Tekst schrijven (SEO)

Wil jij content creeeren? Maar niet de now how hoe je dit SEO technisch aanpakt. Wij kunnen je daarmee helpen

E-learning oplossingen

Wanneer u de stap naar een digitale leeromgeving wilt maken; kunnen wij u helpen.

Google vindbaarheid (SEO)

Hoger in google komen? Wij kennen de trucs en kunnen die direct voor je toepassen.

Meest gestelde vragen voor website laten maken Rotterdam

Wij hebben het antwoord

Een website laten maken in Rotterdam hoeft geen grote kosten met zich mee te dragen. Belangrijk is om het doel van je website te bepalen, wat een website voor jouw bedrijf kan betekenen en met welk budget je dit wilt gaan bereiken.  Bij MAAQT bieden wij oplossingen voor elk budget van starter tot groot mkb. Ons doel is jou naar het volgende niveau te tillen. En dit kan bij ons al vanaf €399,- 

 

Bij ons krijgt u al vanaf €399,-  :

 • 1 Jaar hosting
 • 1 Jaar domein kosten
 • Premium plugins om jouw website te versnellen.
 • WordPress CMS
 • Mobiel geoptimaliseerd
 • Zo ingesteld dat u zelf makkelijk aanpassingen kunt doorvoeren.
 • In je eigen huisstijl

Nog meer redenen om voor MAAQT te kiezen kijk dan snel verder>>

De duur van het maken van een website hangt af van de grootte en complexiteit van de website. Bij ons kunt u uw website al online verwachten binnen 2 weken. Maar dit kan ook langer duren als er meer tijd nodig is voor doelgroep onderzoek & maatwerk. Wij maken met u van te voren duidelijke afspraken.  Zodat u weet wat u kunt verwachten & wanneer.

U kunt altijd uw eigen ontwerp indienen. De bedoeling is dat je website volledig naar jouw wens is.

Website laten maken in Rotterdam?