E-learning platform op maat

Moodle LMS systeem

Het meest krachtige & voordeligste
E-learning platform

Moodle LMS systeem

Moodle is een krachtig en veelzijdig LMS systeem (Learning Management System). Bedrijven en onderwijsinstellingen gebruiken LMS om een effectieve en betrokken leeromgeving te creëren. 

Met Moodle kun je:

  • online cursussen creëren;
  • toetsen afnemen;
  • leerpaden beheren en;
  • interactie tussen docenten en leerlingen bevorderen.

 

Kortom: hiermee kun je een compleet E-learning platform maken. En dat volledig naar wens. De veelzijdige functies maken dat jij jouw ideale leeromgeving neer kunt zetten.

Altijd up-to-date

Moodle is een open source-oplossing. Het lms systeem wordt actief ontwikkeld en continu ondersteund door een wereldwijde gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars. Dit zorgt ervoor dat Moodle altijd up-to-date is en meegaat met de behoeften van gebruikers. 

Kosten E-learning platform.

Ben je op zoek naar een krachtig en betaalbaar LMS-systeem? Dan is Moodle de ideale oplossing! Wij hebben veel ervaring met Moodle en helpen jou bij het opzetten van jouw leeromgeving. Probeer het lms systeem vandaag nog uit en ontdek hoe het jouw leeromgeving naar het volgende niveau kan tillen!

Moodle LMS

Online leeromgeving op maat
1199
999 Vanaf
  • Volledig in huisstijl
  • Open-source Moodle LMS
  • Altijd up-to-date
  • Geen onderhoud & maandelijkse kosten
  • Upload jouw eigen cursussen
  • Maak toetsen incl. certificaten

E-learning platform

Wat is een LMS systeem?

LMS staat voor Learning Management System. Het is een softwareoplossing die wordt gebruikt om E-learning processen te beheren en te ondersteunen.

Het systeem biedt veelzijdige functies. Je kunt cursussen creëren, toegang geven tot inhoud, leerresultaten bijhouden, rapportages genereren en communiceren met studenten en medewerkers.

Een e-learning platform of LMS systeem is een centraal platform voor het organiseren, beheren en volgen van een E-learning. Het maakt het mogelijk om inhoud op een consistente manier aan een groot publiek te leveren. Hierdoor kan je efficiënter en effectiever leren én opleiden.

1.

Flexibiliteit

Moodle biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden, zodat jij jouw E-learning oplossing op maat kunt maken.

2.

Gebruiksvriendelijk

Moodle is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren, zodat jij je op de inhoud kunt richten.

3.

Open-source

Moodle is een open-sourceplatform. Dit betekent dat je geen licentiekosten of verplichtingen hebt. 

4.

Volledig in huisstijl

Met Moodle kun je jouw leeromgeving geheel naar huisstijl aanpassen. Van de lay-out tot de kleuren en het logo. Je kunt Moodle volledig personaliseren. Zo creëer je een consistente en professionele uitstraling, die past bij jouw merk.

Waarom wij met Moodle werken

Het Meest krachtige, veelzijdige & betaalbare Lms systeem

Moodle is een uniek Learning Management System (LMS). Het biedt veel mogelijkheden voor onderwijsinstellingen en bedrijven. Met Moodle zet je een effectieve online leeromgeving neer.

Het lms systeem is gebruiksvriendelijk, zodat je het intuïtief kunt begrijpen. Daarnaast biedt het veel functies en plug-ins, om het compleet eigen te maken. 

Wij hebben de oplossingen

Wat kunnen we voor je doen

Tekst schrijven (SEO)

Wil jij effectieve content? En weet je niet precies hoe je dit SEO-technisch aanpakt? Wij kunnen je daarmee helpen

Website laten Maken

Wil je een website wilt laten maken? Dan zijn er veel stappen die gezet moeten worden. Wij helpen je graag

Google vindbaarheid (SEO)

Wil je hoger in google komen? Wij kennen de trucs en kunnen die direct voor je toepassen.

Meest gestelde vragen

Wij hebben het antwoord

Een E-learning platform op maat hoeft geen grote investering te zijn. Wij bieden oplossingen vanaf 999,- 

Een LMS-systeem biedt een centraal platform voor het organiseren, beheren en volgen van E-learning. Het systeem maakt het mogelijk om een groot publiek effectief op te leiden. 

Een LMS-systeem bevat functies voor het bijhouden van de prestaties van gebruikers. Denk aan scores op tests en toetsen, tijd die wordt besteed aan het volgen van cursussen en feedback van docenten. Hierdoor zie je snel en eenvoudig hoe gebruikers het doen en waar ze eventueel extra hulp nodig hebben.

Jazeker. We kunnen jouw lms systeem bijvoorbeeld op een subdomein zetten. Daardoor krijg je een adres dat er ongeveer zo uit ziet: onlineleeromgeving.jouwwebsite.nl

E-learning platform laten maken?